Zadzwoń: +48 660 700 903
  1. Home
  2. »
  3. Opinie

Zobacz opinie Pacjentów Cytrus Lawenda o leczeniu w naszym gabinecie stomatologicznym.

Opinie
Stomatologia Cytrus Lawenda
5.0
Based on 42 reviews
napędzany przez Facebook
Daniel Drząszcz
Daniel Drząszcz
2024-04-08T18:22:57+0000
byłem dzisiaj pierwszy raz,gorąco polecam ,super podejście do pacjenta świetna robota.polecam Wszystkim 🥳
Anna Kopacz
Anna Kopacz
2024-03-22T21:22:35+0000
Po 1 szybkie przyjęcie córki tego samego dnia Po 2 wspaniała Pani doktor i pomoc stomatologiczna i oczywiście Pani w... recepcji której Bardzo dziękuję za umówienie córki dziś .przed nami przygoda dopiero się zaczyna z naprawianie ząbków u córki ..pozdrawiam Joanna i Laura ..A wszystkim co się boją dentysty polecam to miejsce ..🥰czytaj więcej
Agnieszka Mazur
Agnieszka Mazur
2024-02-21T18:00:29+0000
Polecam z czystym sumieniem i ręką na sercu! ☺️ Pełen profesjonalizm i podejście do pacjenta. Córka chodzi do dr.... Dominiki i dzięki niej pokonała strach i lęk przed dentystą. Chodzimy regularnie i będziemy wracać, bo warto! ❤️czytaj więcej
Joanna Szromek
Joanna Szromek
2023-08-08T16:23:06+0000
POLECAM !!!! Jestem pacjentką dr DAWIDA. Wspaniały lekarz, z ogromną empatią i wielką cierpliwością dla pacjenta.... Bojącym się dentysty powiem BEZ OBAWY, NIC NIE BOLI! Dziękuję Panie doktorze. Joanna Sz.czytaj więcej
Karolina Bossek
Karolina Bossek
2023-03-27T22:17:49+0000
Z czystym sumieniem polecam gabinet. Trafiłam do Pana Dawida, który jest profesjonalistą ze świetnym podejściem do... pacjenta. Jako osoba z panicznym strachem przed dentystą wybrałam leczenie w narkozie. Cały personel bardzo miły, Panie na recepcji zawsze witają uśmiechem. Polecam z czystym sumieniem i z całego serca❤️🙂 Dzięki Wam strach przed dentystą stał się mniejszy 😊 Aż chce się do Was wracać 😊Dziękuję ❤️❤️❤️czytaj więcej
Aleksandra Sopala
Aleksandra Sopala
2022-04-22T04:18:38+0000
Polecam z całego serca!! Personel na najwyższym poziomie z podejściem dla dziecka! będziemy wracać napewno!
Beata Marchlewska
Beata Marchlewska
2022-01-07T16:32:30+0000
Gabinet polecam kazdemu z czystym sumieniem Jeszcze nigdy nie spotkalam sie z tak przemiłym personelem Pełen... profesjonalizm i życzliwośćczytaj więcej
Barbara Wilczyńska
Barbara Wilczyńska
2021-11-21T19:16:42+0000
Polecam serdecznie. Mój 5cio letni synuś miał zabieg pod narkozą. Wszystko przebiegło w bezstresowej atmosferze.... Przemili anastazjolodzy jak i nasza prowadząca Pani doktor Babicka. Wszędzie powinno być takie leczenie dentystyczne jak w Cytrusiku 😍czytaj więcej
Anita Skorzycka
Anita Skorzycka
2021-11-17T20:13:55+0000
Profesjonalizm, zero bólu , miła atmosfera Polecam😊
Iwonka Palma
Iwonka Palma
2021-11-17T16:21:20+0000
Leczonych miałam kilka zębów na raz,zero bólu bardzo miły lekarz oraz reszta personelu.Z czystym sumieniem polecam Iwona
Aleksandra Grabowska
Aleksandra Grabowska
2021-03-12T12:33:46+0000
Mega profesjonalizm wspaniałe podejście do klienta, polecam! 😊
Ewelina Katarzyna
Ewelina Katarzyna
2020-03-09T09:10:22+0000
Super podejście do pacjenta
Tom Sky
Tom Sky
2020-02-07T14:22:38+0000
1 raz byłem dzisiaj i narazie zyje,więc jest ok...😊
Dominik Gęgotek
Dominik Gęgotek
2020-01-29T09:10:44+0000
Meeega profesjonalizm! Ps Zmiana lokalizacji na centrum byłaby optymalna i powiększenie lokalu w celu zwiększenia... zasięgu. Serdecznie pozdrawiam. 🙂czytaj więcej
Magdalena Mróz
Magdalena Mróz
2019-07-23T09:29:28+0000
dobre podejscie do pacjenta polecam dla bojacych sie stomatologa
Jolanta Ziętek
Jolanta Ziętek
2019-04-19T07:47:24+0000
Wspaniałe podejście do dzieci
Andrzej Goj
Andrzej Goj
2019-01-17T19:23:37+0000
Polecam tego stomatologa. Ludzie pracujący tam są profesjonalistami z sercem .Są Najlepsi jakich spotkałem w swoim... fachu. Pozdrawiam i do zobaczenia.czytaj więcej
Aleksandra Włosek
Aleksandra Włosek
2019-01-16T18:37:33+0000
Jak dla mnie super. Ja osobiscie jestem zadowolona a cięzko mi dogodzic w kwestii dobrego dentysty
Joanna Górny-Wilczek
Joanna Górny-Wilczek
2018-09-11T18:56:28+0000
Bardzo dobre podejście do dzieci Polecam
Marek Kasprzyk
Marek Kasprzyk
2018-04-26T16:33:24+0000
Natalia Jeżyna
Natalia Jeżyna
2018-03-13T10:04:32+0000
Jestem zachwycona, powtórzę to co mówiłam w gabinecie odpowiedni ludzie w odpowiednim miejscu! Profesjonalne,... bezbolesne leczenie wreszcie znalazłam SWOJEGO stomatologa �czytaj więcej
Ewa Shool
Ewa Shool
2018-01-22T20:59:41+0000
Agnieszka Świder
Agnieszka Świder
2018-01-22T20:17:46+0000
Martin Plichta
Martin Plichta
2017-12-08T15:01:17+0000
Brakuje słów by to opisać - prawdziwa magia - jest i różdżka � Dziękuje za wszystko i do zobaczenia niebawem.
Anna Łuczak
Anna Łuczak
2017-12-04T18:44:27+0000
Ewelina Wojciechowska
Ewelina Wojciechowska
2017-11-15T19:44:22+0000
Marta Pe
Marta Pe
2017-06-20T16:04:08+0000
Świetna atmosfera, bardzo profesjonalnie i dokładnie a do tego bezboleśnie. Najlepszy stomatolog u jakiego byłam.
Wojciech Tabor
Wojciech Tabor
2017-05-12T09:34:09+0000
na 5 gwiazdkę nie zasłużyli - brakuje "6" gwiazdki. Polecam!
Piotr Robak
Piotr Robak
2017-05-05T18:59:17+0000
Wyjątkowe podejście do dzieci! Polecam!
Sylwia Bułacińska
Sylwia Bułacińska
2016-11-24T17:28:11+0000
Christine Baldy
Christine Baldy
2016-10-15T14:42:15+0000
Polecam wszystkim ! Profesjonalna obsługa oraz życzliwe podejście do pacjenta ze strony Pani Doktor jak i reszty... personelu 😊czytaj więcej
Dag Mara
Dag Mara
2016-02-05T01:24:17+0000
Super profesjonalna obsluga i leczenie na najwyzszym poziomie. Zdecydowanie polecam!
Dagmara Lasinska
Dagmara Lasinska
2015-09-21T19:49:31+0000
Super podejście do dzieci 😉 Każdemu polecam !!
Magdalena Tomaszewska
Magdalena Tomaszewska
2015-08-23T20:00:12+0000
Katarzyna Ostrowska
Katarzyna Ostrowska
2015-06-03T16:13:37+0000
Joanna Bonisławska
Joanna Bonisławska
2015-04-17T11:34:20+0000
Najlepsza dentystka jaka mialam okazje spotkac polecam 🙂
Małgorzata Gawrońska
Małgorzata Gawrońska
2014-11-21T23:03:24+0000
polecam serdecznie , odratowany ząb według innych do wyrwania, , nigdy nie spotkałam się z tak zaangażowanym... dentystą, ceny naprawadę okczytaj więcej
Następne recenzje
Opinie

Stomatologia Cytrus-Lawenda

4,6 72 reviews

  • ★★★★★ 2 tygodnie temu
    Pan Michał to świetny chirurg. Usunięcie ósemek przebiegło gładko.
    Idąc na kolejne wizyty do gabinetu, nie jestem przerażona,
    … More a zawsze miałam problemy z chodzeniem do dentystów. Bardzo polecam!
  • ★★★★★ w ostatnim tygodniu
    Miejsce magiczne ,co chcesz to spełniają i zrobią z zębami ale niech nikt nie myśli że za darmo i na NFZ .Usługi warte swojej … More ceny i kolejny zadowolony klijent czyli Ja. Polecam
  • ★★★★★ 3 tygodnie temu
    Bardzo ale to bardzo polecam.Dzieki opiece Pani doktor i jej opiece przeszłam leczenie w spokoju i bez bólu.Od zawsze miałam … More strach przed dentysta z powodu wcześniejszych wizyt w inny poradniach gdzie nie było takiej opieki jak w stomatologii Cytrus i Lawenda.Z całego serca polecam osobom które tak jak ja przeżywali pójście do dentysty a dzięki Pani doktor już się nie boje😘😘😘😘😘
  • ★★★★★ 2 lata temu
    Profesjonalne podejście do klienta. Za każdym razem jestem pod wrażeniem przemiłej i bardzo profesjonalnej obsługi. Panie … More dentystki zawsze wykonują swoją prace świetnie i bardzo dokładnie. Bardzo miłe przypomnienie o wizycie pare dni wcześniej. Z moimi perełkami zawsze do państwa wrócę. Lokal na ul. Sobieskiego na najwyższym poziomie oraz możliwość płatności kartą na bardzo duży plus. Polecam każdemu wizytę ✌️ na koniec dodam ze zamiast standardowego znieczulenia wykonywane jest znieczulenie za pomocą elektronicznego przyrządu co praktycznie wcale nie boli. Jeszcze raz polecam