Zobacz opinie Pacjentów Cytrus Lawenda o leczeniu w naszym gabinecie stomatologicznym.

Stomatologia Cytrus Lawenda
5.0
Based on 40 reviews
napędzany przez Facebook
Aleksandra Sopala
Aleksandra Sopala
2022-04-22T04:18:38+0000
Polecam z całego serca!! Personel na najwyższym poziomie z podejściem dla dziecka! będziemy wracać napewno!
Małgorzata Katarzyna
Małgorzata Katarzyna
2022-01-20T16:50:10+0000
Polecam z czystym sumieniem super podejście do dzieci i dorosłych też:D Moja córka uwielbia Pana doktora!
Beata Marchlewska
Beata Marchlewska
2022-01-07T16:32:30+0000
Gabinet polecam kazdemu z czystym sumieniem Jeszcze nigdy nie spotkalam sie z tak przemiłym personelem Pełen... profesjonalizm i życzliwośćczytaj więcej
Barbara Wilczyńska
Barbara Wilczyńska
2021-11-21T19:16:42+0000
Polecam serdecznie. Mój 5cio letni synuś miał zabieg pod narkozą. Wszystko przebiegło w bezstresowej atmosferze.... Przemili anastazjolodzy jak i nasza prowadząca Pani doktor Babicka. Wszędzie powinno być takie leczenie dentystyczne jak w Cytrusiku 😍czytaj więcej
Anita Skorzycka
Anita Skorzycka
2021-11-17T20:13:55+0000
Profesjonalizm, zero bólu , miła atmosfera Polecam😊
Iwonka Palma
Iwonka Palma
2021-11-17T16:21:20+0000
Leczonych miałam kilka zębów na raz,zero bólu bardzo miły lekarz oraz reszta personelu.Z czystym sumieniem polecam Iwona
Aleksandra Grabowska
Aleksandra Grabowska
2021-03-12T12:33:46+0000
Mega profesjonalizm wspaniałe podejście do klienta, polecam! 😊
Patrycja Mendla
Patrycja Mendla
2021-01-26T10:54:31+0000
Po pierwszej wizycie ,syn mega zadowolony .Rewelacyjne podejście do dzieci. Po wyjściu słowa syna: "mamo jak do... dentysty to tylko tu "czytaj więcej
Ewelina Katarzyna
Ewelina Katarzyna
2020-03-09T09:10:22+0000
Super podejście do pacjenta
Tom Sky
Tom Sky
2020-02-07T14:22:38+0000
1 raz byłem dzisiaj i narazie zyje,więc jest ok...😊
Dominik Gęgotek
Dominik Gęgotek
2020-01-29T09:10:44+0000
Meeega profesjonalizm! Ps Zmiana lokalizacji na centrum byłaby optymalna i powiększenie lokalu w celu zwiększenia... zasięgu. Serdecznie pozdrawiam. 🙂czytaj więcej
Magdalena Mróz
Magdalena Mróz
2019-07-23T09:29:28+0000
dobre podejscie do pacjenta polecam dla bojacych sie stomatologa
Jolanta Ziętek
Jolanta Ziętek
2019-04-19T07:47:24+0000
Wspaniałe podejście do dzieci
Andrzej Goj
Andrzej Goj
2019-01-17T19:23:37+0000
Polecam tego stomatologa. Ludzie pracujący tam są profesjonalistami z sercem .Są Najlepsi jakich spotkałem w swoim... fachu. Pozdrawiam i do zobaczenia.czytaj więcej
Aleksandra Włosek
Aleksandra Włosek
2019-01-16T18:37:33+0000
Jak dla mnie super. Ja osobiscie jestem zadowolona a cięzko mi dogodzic w kwestii dobrego dentysty
Joanna Górny-Wilczek
Joanna Górny-Wilczek
2018-09-11T18:56:28+0000
Bardzo dobre podejście do dzieci Polecam
Marek Kasprzyk
Marek Kasprzyk
2018-04-26T16:33:24+0000
Natalia Piontek
Natalia Piontek
2018-03-13T10:04:32+0000
Jestem zachwycona, powtórzę to co mówiłam w gabinecie odpowiedni ludzie w odpowiednim miejscu! Profesjonalne,... bezbolesne leczenie wreszcie znalazłam SWOJEGO stomatologa �czytaj więcej
Ewa Pożarlik
Ewa Pożarlik
2018-01-22T20:59:41+0000
Agnieszka Świder
Agnieszka Świder
2018-01-22T20:17:46+0000
Martin Plichta
Martin Plichta
2017-12-08T15:01:17+0000
Brakuje słów by to opisać - prawdziwa magia - jest i różdżka � Dziękuje za wszystko i do zobaczenia niebawem.
Anna Łuczak
Anna Łuczak
2017-12-04T18:44:27+0000
Ewelina Wojciechowska
Ewelina Wojciechowska
2017-11-15T19:44:22+0000
Izabela Dziuba
Izabela Dziuba
2017-11-14T11:31:46+0000
Marta Pe
Marta Pe
2017-06-20T16:04:08+0000
Świetna atmosfera, bardzo profesjonalnie i dokładnie a do tego bezboleśnie. Najlepszy stomatolog u jakiego byłam.
Wojciech Tabor
Wojciech Tabor
2017-05-12T09:34:09+0000
na 5 gwiazdkę nie zasłużyli - brakuje "6" gwiazdki. Polecam!
Piotr Robak
Piotr Robak
2017-05-05T18:59:17+0000
Wyjątkowe podejście do dzieci! Polecam!
Sylwia Bułacińska
Sylwia Bułacińska
2016-11-24T17:28:11+0000
Christine Baldy
Christine Baldy
2016-10-15T14:42:15+0000
Polecam wszystkim ! Profesjonalna obsługa oraz życzliwe podejście do pacjenta ze strony Pani Doktor jak i reszty... personelu 😊czytaj więcej
Małgorzata Kozłowska
Małgorzata Kozłowska
2016-06-09T06:15:00+0000
Czemu nie ma opcji 6 gwiazdek,bo 5 to zdecydowanie za mało 🙂
Dag Mara
Dag Mara
2016-02-05T01:24:17+0000
Super profesjonalna obsluga i leczenie na najwyzszym poziomie. Zdecydowanie polecam!
Dagmara Lasinska
Dagmara Lasinska
2015-09-21T19:49:31+0000
Super podejście do dzieci 😉 Każdemu polecam !!
Magdalena Tomaszewska
Magdalena Tomaszewska
2015-08-23T20:00:12+0000
Katarzyna Ostrowska
Katarzyna Ostrowska
2015-06-03T16:13:37+0000
Joanna Bonisławska
Joanna Bonisławska
2015-04-17T11:34:20+0000
Najlepsza dentystka jaka mialam okazje spotkac polecam 🙂
Małgorzata Gawrońska
Małgorzata Gawrońska
2014-11-21T23:03:24+0000
polecam serdecznie , odratowany ząb według innych do wyrwania, , nigdy nie spotkałam się z tak zaangażowanym... dentystą, ceny naprawadę okczytaj więcej
Dominika Paluch
Dominika Paluch
2014-03-05T12:03:18+0000
Katarzyna Kordela
Katarzyna Kordela
2013-12-25T11:36:06+0000
Asia Górlikowska
Asia Górlikowska
2013-12-25T11:28:59+0000
Patrycja Markiewicz
Patrycja Markiewicz
2013-10-13T21:45:16+0000
Serdecznie polecam 🙂
Następne recenzje

Stomatologia Cytrus-Lawenda

4,6 25 reviews

  • ★★★★★ 3 miesiące temu
    Z uwagi na moje nietypowe uzębienie długo szukałem gabinetu, który w rzetelny sposób podejmie się leczenia. Wiele gabinetów, … More wiele wizyt, pół roku spokoju i powrót bo leczenie niestety nie przetrwało. I w końcu trafiłem do Pani doktor z Cytrus Lawendy. Profesjonalne podejście, empatia, doskonały sprzęt, i może śmieszne ale tak ważne dla facetów...bezbolesne leczenie sprawia że z czystym sumieniem mogę polecić już nie gabinet ale przychodnię jako miejsce gdzie można z czystym sumieniem oddać się w ręce fachowców, którzy poradzą sobie z każdym przypadkiem.
  • ★★★★★ miesiąc temu
    Pani doktor świetna wyrozumiała pełna serca kobieta ❤️❤️
  • ★★★★★ 7 miesięcy temu
    Profesjonalne podejście do klienta. Za każdym razem jestem pod wrażeniem przemiłej i bardzo profesjonalnej obsługi. Panie … More dentystki zawsze wykonują swoją prace świetnie i bardzo dokładnie. Bardzo miłe przypomnienie o wizycie pare dni wcześniej. Z moimi perełkami zawsze do państwa wrócę. Lokal na ul. Sobieskiego na najwyższym poziomie oraz możliwość płatności kartą na bardzo duży plus. Polecam każdemu wizytę ✌️ na koniec dodam ze zamiast standardowego znieczulenia wykonywane jest znieczulenie za pomocą elektronicznego przyrządu co praktycznie wcale nie boli. Jeszcze raz polecam
  • ★★★★★ 11 miesięcy temu
    Witam byłam w czerwcu dokładnie 15.06.21 z moim 4 letnim synem u pań dentystki i powiem wam ze jestem w szok, syn ani razu … More nie zapłakał i bez problemu buzię otworzył a mial blombowany ząbek dostał znieczulenie, żel a po tem, znieczulenie komputerowe mimo małej igiełki która pani doktor mu wbijała nic nie czuł a co do pani doktor i jej asystentki to są osoby bardzo miłe mają bardzo fajne podejście do dzieci umia żeby dziecko się rozluźniło i nie było wystraszone, za tydzień znów mamy kolejna wizytę u pani doktor syn się doczekać nie umie.